Tjänster

Våra tjänster ökar ert företags synlighet med 100 %

Syns ni inte så finns ni inte

Därför hjälper vi er att få en ökad synlighet online, ta kontrollen över era företagsprofiler och ger er ett enkelt och smidigt sätt att hålla kontakten med era kunder. Att sköta ett företags digitala närvaro tar mycket tid i anspråk. Dessutom är det lätt att gå vilse i den stora informationsdjungeln online.

Med vår enkla plattform får ni alla företagsprofiler och all kommunikation samlad på en och samma plats. Här kan ni uppdatera er företagsinformation på de 30 största plattformar med ett och samma klick, inklusive på Google, Instagram, Yelp, Bing, Facebook, Hitta.se samt på världens största informationskatalog Foursquare.

Ägarskap av företagsprofiler

Har ni någonsin tänkt på att alla era företagsprofiler på olika plattformar är digitala visitkort? Se till att ta kontrollen och ägarskapet över dessa. Då kan ingen annan ändra informationen om ert företag. 95 % av alla företag i Sverige har idag felaktig information eller saknar viktig information om sitt företag på nätet. Genom att ta ägarskapet över era företagsprofiler och fylla i rätt information kommer ni att få ökad synlighet, fler kunder och upplevas som ett seriöst företag av såväl era kunder som av Google. Vi tar ägarskapet på världens största plattformar, i informationskataloger och i alla GPS-system.

Raderar dubbletter

När någon söker efter ert företag vill de ha korrekt information. De vill inte få upp dubbletter där en företagsprofil säger att ni ligger på Kungsgatan och en säger att ni är ligger på Strandvägen. Rätt information är väsentligt för att Google ska ranka er högt och för att kunder ska få ett seriöst intryck. Det är trots allt 97 % av alla kunder som googlar på ert företagsnamn. När vi tar ägarskapet över era företagsprofiler raderar vi även alla dubbletter för att skapa tydlig och enhetlig information.


Varumärkesskyddar ert företag

Vi varumärkesskyddar ert företag så att ni har full kontroll över det. Varumärkesskyddet sker genom att ni får full kontroll över era digitala företagsprofiler och ert ägarskap. På så sätt kan ingen obehörig ändra er information på nätet. Detta kan nämligen både vara skadligt för ert anseende samt ge era potentiella kunder felaktig information om allt från öppettider till adress. Med full kontroll får ni även en SEO-boost för ert företag vilket gör er mer synliga. Vi kommer nämligen att koppla er till 100 populära sökord inom er marknad.

Rensar bort felaktig information 24/7

Vår plattform raderar effektivt all felaktig information om ert företag. Detta är en automatiserad process som pågår dygnet runt. Om någon olovligen försöker publicera felaktig information eller ändra den ni har kommer vårt system att motverka detta. Om ert företag har fel information kommer Google anse att ert företag är mindre trovärdigt. Därmed får ni en lägre rankning och lägre synlighet, något som innebär färre kunder. Att rensa bort felaktig information är alltså en viktig del av vår service.


Synlighet i alla GPS-system

Vi ser till så att ni hamnar i alla GPS-kartor världen över. Om en potentiell kund söker efter dig i till exempel Google Maps ska kunden se exakt var ni finns och vad era öppettider är. Det ska dock även vara möjligt om kunden sitter i sin bil. Vi gör därför ert företag synligt i GPS-kartor som tillhör Audi, Volkswagen, Apple, BMW, Mazda och TomTom. Dessutom är ett samarbete med Tesla på ingång och snart en möjlighet. Med oss kommer era kunder aldrig att hamna på fel plats!

Hantera recensioner effektivt

Att kommunicera med era kunder är A och O för en god relation. Vi hjälper er att snabbt och smidigt kunna hantera alla de recensioner ni får in. Genom att ta kontroll över ert företag online kan ni se och svara på alla era recensioner på en och samma plattform. Därmed slipper ni hålla reda på 30 olika användarnamn och lösenord. När potentiella kunder ser att ni är aktiva på nätet och besvarar era recensioner är det troligare att de konverterar till köpande kunder.


Sälj genom Google

Vi gör det möjligt för er att sälja era tjänster eller produkter genom Google. Genom att optimera Google My Business kan ni öka er försäljning både online och offline och ni kommer även få ökad effekt av annan marknadsföring. Med kontroll över ert företag blir ni enklare att hitta och mer attraktiva på nätet. Google My Business gör det enkelt för dina potentiella kunder att hitta dig på en viss plats och inom ett visst serviceområde. Företag som är verifierade av Google anses dessutom vara pålitligare enligt användare.

Vårt arbete

Shinify är er nyckel till ökad synlighet online


Google älskar företag som har tydlig information, välbalanserad SEO och ett seriöst intryck. Genom att vi ordnar detta åt er kommer ni att få ökad synlighet online, högre rankning, fler visningar och fler kunder.

Vi optimerar era digitala visitkort
Högre rankning leder till högre konvertering
 
JOIN TO US

Newsletter


Logga In