FAQ

Vanliga frågor & svar

1Hur kan ni öka vår synlighet?
Vi hjälper er att öka er synlighet genom att ta kontrollen över era företagsprofiler online och visa era kunder enhetlig information om ert företag och var ni finns. 95 % av alla företag har idag fel information på nätet och det ger ett oseriöst och förvirrande intryck. Vi gör även ert företag synligt i GPS:er, på Google, samlar era recensioner på en och samma plattform samt mycket mer.
2Kommer vi att kunna svara på våra recensioner?
Ja, ni kommer absolut att kunna svara på era recensioner efter att vi hjälpt ert företag! Det vi gör är att samla alla recensioner på en och samma plattform. På så sätt kan ni enklare och effektivare hålla kontakten med era kunder samt svara på deras recensioner. Istället för att komma ihåg 30 olika inlogg och lösenord kommer att ni kunna svara på alla recensioner på samma sida.
3Vilka plattformar kommer vårt företag att synas på?
Era företag kommer att synas på 30 världsledande plattformar så att era kunder direkt kan hitta er. Vi skapar dessa företagsprofiler och ser till så att ni är väl synliga. Ni kommer bland annat att få en profil hos Facebook, Google, Google Maps, Yelp, Infobel, Foursquare, Instagram, Tripadvisor och Apple Kartor.
4Kan ni garantera ett bra resultat?
Vi tror på vår service och att den kommer att leda till ökad effektivitet och ökad konvertering av kunder för er. Därför ger vi er en sex månaders resultatgaranti. Den genomsnittliga ökningen för våra kunder är 82 % inom sex månader samt 220 % inom 12 månader.
5Vem blir ägare av våra företagsprofiler?
Ni som företag blir ägare av era företagsprofiler. Det vi hjälper er med är att ta kontrollen över dem. Om ni sedan vill ändra någon info om företaget kan ni göra detta.
6Varför ska vi anlita Shinify?
Vi hjälper ert företag att ta kontrollen över er digitala närvaro. Med vår hjälp kommer ert företag att synas bättre online och ni kommer att kunna ge era potentiella kunder sammanhängande information om allt från öppettider till plats. Dessutom ger vi er ett enkelt verktyg för att kunna besvara recensioner och synas i GPS:er. Framförallt har vi er som kund i fokus och vårt fokus ligger på att alltid ge god service.

VÅRT ARBETE

Vi underlättar för er digitala synlighet


Shinify integrerar ert företag med 30 världsledande plattformar, bland annat Google, Facebook, Eniro och Foursquare. Med en och samma inloggning kan ni enkelt hantera recensioner, sälja på Google och styra hur ert företag syns online – överallt..

Konkurrensvänlig service
Resultatgaranti inom 6 månader
 
Håll er uppdaterade om våra tjänster

Nyhetsbrev


Logga In